Nytt innehav idag

Idag är det rött igen på börserna och jag passar på att handla. Köpte in lite aktier i Axfood idag. Ett nytt bolag i min portfölj, men ett bolag som jag har haft lite span på sedan tidigare. Har ju även ICA i portföljen, men gillar den här typen av bolag. Mat kommer vi ju alltid behöva och bolagen känns rätt okänsliga för konjunkturen. Men vad vet jag? :)

Förutom sex aktier i Axfood så köpte jag idag:

Kinnevik           4 st
Investor             2 st
SKF                   4 st
Holmen             6 st
Handelsbanken 6 st

Totalt ökar detta vår årliga utdelning med ca 170 kr om bolagen delar ut samma summa 2019 som under 2018. Snöbollen fortsätter växa och våra utdelningar ser ut att landa på cirka 2 400 kr för 2019. Dvs. 200 kr i snitt per månad. Även om det inte låter så mycket så är det fina extrapengar som ska hjälpa vår portfölj att växa ännu mer framöver.

Har ni handlat något i veckan?

Kommentarer

 1. Inget handlat. Väntar på nästan lön och då smaskar vi in våra skånepesetas på Lysa. Just nu har vi ett tvättstugeprojekt som suger en del pengar. Ser fram emot att det är över och fokus på vardag, välmående och investeringar igen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad skönt det kommer bli när tvättstugeprojektet är klart och du kommer kunna fokusera på mer sparande och välmående igen :)

   Radera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Årssummering

Sålt telia och ncc

Vårt buffertmål