Utdelningskalender

Fick en fråga från min bloggkollega Casette häromdagen om jag inte hade en utdelningskalender. Har knåpat ihop en, är väl inte helt nöjd. Har gjort den som en exceltabell. Det kanske är lättare att se den i diagramform?

Det som dock är lite roligt att ha skapat en utdelningskalender är att man kan se när bolagen förväntas dela ut. Har gått på när bolagen har delat ut under 2018 och genom det så ser jag att vi redan nu kommer få utdelningar varje månad under 2019. Har skrivit in de utdelningarna som vi fått i år och markerat dessa med gult. Har också markerat i tabellen med rosa när bolagen borde dela ut 2019. Förhoppningsvis bör väl utdelningsdagarna vara ungefär samma under 2018.


Hoppas det går att läsa siffrorna i bilden ovan.

Det är motiverande att se att vi kommer få utdelningar varje månad nästa år. Nu gäller det bara att fylla på både i befintliga och nya innehav så att utdelningen blir ännu större än den prognostiserade 1000-lappen.

Kommer framöver också skapa diagram över utdelningar per månad och ackumulerade utdelningar. Förhoppningsvis går ju staplarna norrut och det är roligt att se över tid hur det växer.

Har ni någon utdelningskalender? Eller är det bara nördigt? :)

Kommentarer

 1. Det ska vara lite nördigt! :D
  Kul att se kalendern. Visar den utdelningar före eller efter skatt?

  Mvh!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Exakt. Lite nördigt är bra. Har räknat bort källskatten på de utländska innehaven. Men inget annat.

   Mvh VER

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Årssummering

Vårt buffertmål

Spartips