Köpte Kinnevik

Gick idag in i ett nytt bolag som vi inte haft i portföljen tidigare. Kinnevik är ett investmentbolag med många spännande bolag i sin portfölj. Jag gillar bolaget då det ger mer exponering mot sektorer inom bland annat e-handel, marknadsplatser och finansiella tjänster. Bland bolagen märks exempelvis Zalando, tele2 och qliro.

Investmentbolagsinvesteraren gjorde häromdagen ett inlägg om Kinnevik, där ni kan läsa lite mer om bolaget och dess innehav.

Köpte en liten post på två aktier. Vill på sikt köpa på mig fler aktier inom kinnevik. Planen är att köpa aktier för max 597 kr/tillfälle då Avanzas courtageklass mini ger en courtagekostnad på 1 kr/köp upp till 597 kr.

Förutom Kinmevik har jag även köpt Avanzas Globalfond den här månaden. Blir nog ytterligare något eller några köp innan nästa löning.

Som alltid, ta inte mina köp som någon rekommendation utan gör alltid era egna bedömningar av bolagen innan ni köper eller säljer.

Kommentarer

 1. Tack för omnämnandet! och håller med om att Kinnevik är en spännande aktie som exponerar en mot en intressant marknad.

  Sedan är det bra att försöka hålla sig till detta pris om du kör på avanza för att få lägsta möjliga courtage :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. En bra blogg är värd att nämnas :)

   Ja, kinnevik har ju lite annan inriktning än exempelvis investor och industrivärden. Spännande nisch som sagt.

   Mvh VER

   Radera
 2. Hade ingen aning om 597 kr och Avanza Mini. Nu vet man det - tack!

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man får tänka på kostnaderna :)

   Trevlig helg till dig med!

   Radera
 3. Jag gillar Kinnevik och har dem som ett av mina huvudinnehav. Aktien är också relativt billig nu, så det gäller att passa på ;D

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Årssummering

Vårt buffertmål

Spartips